Vă mulțumim pentru interesul acordat site-ului www.rkmedcenter.ro. Pentru noi este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În aceiași măsură Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă.

Politica de confidențialitate a site-ului web www.rkmedcenter.ro

Această politică de confidențialitate se aplică acestui site. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Accesând și utilizând site-ul înseamnă că sunteți de acord cu această declaratie despre confidențialitate.

Prin utilizarea acestui site vă exprimați acordul și vă dați acceptul irevocabil ca informațiile dvs. personale dobândite prin cu înscrierea pe respectivul site sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului, în ceea ce privește site-ul, pot fi folosite pentru operarea și dezvoltarea site-ului.

Informațiile non-personale colectate automat

RK MEDCENTER se angajează să protejeze confidențialitatea vizitatorilor site-ului.

Vă rugăm să rețineți că firma noastra poate furniza statistici agregate despre clienții noștri, statistici de trafic, precum și informații legate de site către terți de încredere, dar aceste statistici nu vor include informații personale de identificare ale dumneavoastră. Nu prelucrăm datele utilizatorilor și nu realizăm automat profiluri ale acestora.

Informațiile personale. Cum îți protejăm datele

RK MEDCENTER colectează informații personale în scopul furnizării serviciilor și / sau produselor, cercetării demografice și statistice și suportului tehnic. Mai exact colectăm informații personale în scopul de comunicare personală cu dumneavoastră, în scopul de a răspunde la întrebările dumneavoastră, și de a îndeplini cererile dumneavoastră. Astfel de informații pot include, printre alte informații, numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste date care nu sunt publice vor fi folosite din zonele pe care le-ați acceptat – Formular de contact. Dacă ne trimiteți cereri de servicii sau cerințe sau dacă trimiteți orice material către Site, s-ar putea să vă contactăm pentru a obține informații suplimentare necesare pentru prelucrarea sau îndeplinirea cerințele dumneavoastră. Informatiile personale nu vor fi dezvăluite nici unei terțe părți fără consimțământul dumneavoastră prealabil, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin reglementări legale, atunci când este necesar pentru îndeplinirea de cereri, sau furnizarea de servicii interactive pentru clienți și îmbunătățirea produselor și serviciilor RK MEDCENTER. În același timp, acordați RK MEDCENTER dreptul de a furniza informațiile prezentate pentru scopuri de mai sus către parteneri ce cooperează cu firma noastră.

Securitatea informațiilor personale

RK MEDCENTER încercă să ia măsurile adecvate pentru a preveni riscurile de acces neautorizat și de utilizarea necorespunzătoare a informațiilor personale.

Precizia datelor colectate

RK MEDCENTER poate, din proprie inițiativă, sau la cerere, completa, rectifica sau șterge orice informație personală incompletă, inexactă sau depășită, care a fost reținută de RK MEDCENTER în legătură cu modul de funcționare a site-ului.

Modificarea Politicii de Confidențialitate

RK MEDCENTER își rezervă dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate fără notificare prealabilă.